Topp 10 nettbutikker for leker

Her finner du pekere til de beste lekebutikkene på nettet.

#
NETTBUTIKK
GRATIS FRAKT
TRYGG E-HANDEL
LAND

illustrasjon til topp 10 leketøy nettbutikker

Her finner du pekere til de beste lekebutikkene på nettet.

Dette er de beste nettbutikkene for å kjøpe leker i akkurat nå. Her finner du produkter i alle mulige kategorier og alt fra babyer til store barn og voksne.

Du kan kjøpe alle mulige slags produkter som actionfigurer, biler, byggeklosser, dukkehus, dukker, figurer, modelkitt, hobbyprodukter, bamser og kosedyr, lekehus og lekemat, puslespill og mye mye mer. De fleste av disse butikkene selger også annet utstyr for barn og baby.

Du kan tipse oss om butikker i denne kategorien og vi vil se om din favoritt butikk oppfyller våre kriterier om oppføring.

Frakt

Når det gjelder gratis frakt kan det være betingelser knyttet til dette. For eksempel om at du må handle for mer et ett bestemt beløp eller hente varen på et pickup punkt.

Vi velger å vise hvilke butikker som har merket for "Trygg e-handel". Mange butikker er ikke med på denne ordningen, men det betyr ikke at de er utrygge.

Denne listen er vår subjektive mening. Vi bygger listen på egen erfaring, egne undersøkelser, erfaring fra andre nettsteder, tester og annen informasjon som er tilgjengelig.

Er du uenig i denne listen er du velkommen til å sende inn dine egne forslag og vi vil vurdere disse.

Sist oppdatert: Juli 2020
Uten ansvar for mulige feil.