Kinesiske nettbutikker 2020

Her kommer Norges beste oversikt over billige nettbutikker fra Kina.
Disse nettbutikkene sender varer til Norge og det er ofte svært lav eller gratis frakt.

Det som er så fantastisk med det store nettet er at nå kan man handle i butikker fra andre land, og deretter får du det direkte sendt til døren din.

Lenge har det vært veldig populært å handle gjennom Amazon og eBay fra Norge, når man handler på disse butikkene så handler man som regel fra Amerika og England. Og man kan få tak i så mye som man ikke kan få tak i Norge og det er mye billigere enn hva det er i Norge, man må bare passe på å ikke gå over momsgrensa.

I løpet av de siste årene så har det vært en del nye populære butikker som har kommet på banen, og det som har overrasket de fleste er at disse butikkene er fra Kina. Men det er veldig mye billigere å kjøpe varer fra Kina, og det er mange som handler fra disse butikkene, og velger å vente den ekstra tiden for å få det.

Hvilke butikker fra Kina er mest populære

Når det kommer til nettbutikker fra Kina, så er de fleste av dem veldig populære, det kommer som regel ann på hva du ønsker å kjøpe. Men la oss ta en titt på de sidene som virkelig er de mest populære nettbutikkene fra Kina for oss nordmenn:

aliexpress logo

Aliexpress

Her selger de absolutt alt, og det er nok den mest populære kinesiske nettbutikken når det kommer til den norske markedet. Du kan betale med kreditt og debetkort.

banggood logo

Banggood

Dette er også en butikk som tilbyr deg litt av alt. Du kan finne fylle antrekk alt fra undertøy til smykker, til barn, menn og damer. Om du søker på nettet vil du også kunne finne massevis av rabattkoder. Du kan betale med PayPal, Kreditt og debetkort, avbetaling, direkte betaling og faktura. Prisene du ser her vil bli oppgitt i norske kroner om siden blir vist fra en norsk IP adresse.

dealextreme logo

DealExtreme

Dette er siden du tar turen til om det er elektriske duppeditter du er på utkikk etter. Selvsagt så finner du andre ting her også. Men de er virkelig en av sidene som ønsker å satse på elektronikk og ikke klær. Du finner rabattkoder og tilbuds produkter på siden deres og ellers på nettet. Denne siden har vært på markedet siden 2004 og de godtar betaling med PayPal.

gearbest logo

GearBest

Dette er en av de beste butikkene når det kommer til kinesiske smarttelefoner (hvilken smarttelefon er ikke laget i Kina i disse dager) Windows nettbrett og andre elektroniske produkter. Du kan få de til en veldig god pris og du vil alltid finne rabatter og andre salg.

grandado logo

Grandado

Her finner du mer enn 300.000 produkter. Spesielt elektronikk. Mange av disse produktene er merkevarer som f.eks. Samsung. Har norsk tekst og du betaler i norske kroner. Kjent for god kundeservice. Gratis frakt!

wish logo

Wish

Wish er en butikk som selger alt fra baby utstyr til elektronisk med store rabatter. De kom på banen i 2011, og har arbeidet seg veldig store på bare noen få år. Betalingsmetodene er kreditt og debetkort.

Dette er bare noen av de fantastiske kinesiske nettbutikkene du kan finne på nettet for å handle på, de sender alle pakkene direkte til din dør. Det er opp til deg selv å finne hvilken av dem du foretrekker, kanskje det ikke er noen av dem som er på listen her.