Topp 10 - Bryllupsgaver

Her er ti flotte gaver som passer til å gi i bryllupsgave.

TOPP 10 BRYLLUPSGAVER
Wine & Bar Vin karaffel
Fra Georg Jensen Pris fra Royal Design: 899,-

topp 10 nettbutikker bryllupsgaver

Her er ti flotte gaver som passer til å gi i bryllupsgave. Vi har valgt ut gaver i ulike kategorier og prisklasser. Kanskje en av disse er løsningen for deg?

Mange synes det er vanskelig å velge gave til denne spesielle anledningen og spesielt hvis brudeparet ikke har ønskeliste.Vi har gått gjennom mange nettbutikker for å finne det vi synes er spennende og ville gitt.

Nettbutikken RoyalDesign har et enormt utvalg av gaver til hus og hjem. Vil du gi en litt dyrere gave har de også limiterte varer som finnes i et meget begrenset antall.

Her finner du mange kandidater i ulike prisklasser. Room21 har mange gaver som passer til et nygift par.

Hos Ting.no finner du nettop ting.

Er brudeparet glad i å dra på tur? Da må du definitivt prøve sjekke ut nettbutikken Outnorth som har masse turutstyr som passer for to som drar på tur sammen. Et enormt utvalg av elektroniske dingser finner du hos mpx.no eller NetOnNet.

Det er også kult å gi brudeparet en reise eller en opplevelse i gave. Hos Wishbox kan du kjøpe en opplevelse, måltid eller aktivitet. Reiser kan være så mangt - kort eller lang. Sjekk ut alle reiseselskapene her for mange ideer.

Har du et bra gavetips? Send oss gjerne ditt gaveforslag!

OBS! Prisene gjelder på tidspunktet denne listen ble oppdatert. (Oktober 2013)