Black Friday tilbud 2022

Her er vår store oversikt over black friday, black week og black month tilbud hos norske nettbutikker!

De beste Black Friday tilbudene 2022

Her kommer Norges beste oversikt over tilbud i nettbutikkene på Black Friday i 2022. Vi legger fortløpende ut nye tilbud etterhvert som de blir gyldige. Mange tilbud er ikke lov til å legge ut før på selve Black Friday, så vent i spenning...

Adidas:

Opptil 50% rabatt på alle produktene på Black Week og Black Friday siden!

Adlibris:

Superdeals hele helgen!

Bakeren og Kokken:

Black Week med ulike super tilbud hver dag. Opptil 70% rabatt!

BodyStore.no:

Har store rabatter hele uken. Opptil 50% rabatt!

Bubbleroom.no:

Black Week med en rekke store rabatter på hele butikken.

Byttdekk.no:

Trenger du nye bildekk? Da må du slå til i Black Week og Black Friday. Rabatter du ellers ikke får!

CDON.no:

Finn 1000-vis av gode deals med populære produkter innen spill, hjemmeelektronikk, film, parfyme, leker og mye mer, til fantastiske priser. Nye tilbud hver dag - ikke gå glipp av sjansen til å finne favorittene dine. Black Days varer t.o.m. Mandag 2/12, 23:59.

Cellbes:

Black Week - nye rabatter hver dag! Opptil 50% rabatt på en rekke ulike varer.

Christiania Glasmagasin:

Black Friday week - Nye supertilbud hver eneste dag hele uken!

Celis.no:

Opptil 60% rabatt på en rekke varer som gaver og julepynt!

Coolstuff:

Black Week og Black Friday - enorme rabatter: 20 - 90% på alle deals!
Store tilbud og fantastiske muligheter til å sikre julegaver til utrolig lave priser.

Coverbrands:

Hele nettbutikken er satt ned med opptil 50%! Her finner du skjønnhetsprodukter fra over 250 ulike merker.

Dustin home:

klemmer til med Black Weekend og har vanvittige tilbud.

Fotoknudsen:

Black Friday - 50% rabatt på utvalgte produkter (fotobok, kalender, kort og kopp).

Fredrik&Louisa:

Black Week med masse rabatter! 20 - 60%.

Gymgrossisten:

Black Friday hele uken med store rabatter på kosttilskudd og treningsklær!

Hviit.no:

har Black Week og Black Friday med store rabatter på møbler, lamper og interiør.

Hyttefeber.no:

har store rabatter på interiør til hytter!

Kitchentime.no:

har planlagt spektakulært bra Black Friday tilbud! Må sees.

Kremmerhuset:

Black Week rabatter på blant annet møbler(50% off!).

Lampegiganten:

Store rabatter hele uken! Opptil 70%. Skal du ha lampe i 2022 må du kjøpe nå!

Lekia:

har store rabatter på leker hele uken!

Miinto.no:

har planlagt et super bra Black Friday tilbud! Har allrede nå 10% rabatt til alle nye kunder.

Nelly.no:

har BLACK WEEK med utrolig gode dagstilbud! Ny deal hver time på fredag!! Må sees.

Nordicfeel.no:

har store rabbater hele uken på ulike skjønnhetsprodukter!

Norli:

har en rekke heftige tilbud for blackweek og black friday!

ProShop.no:

har heftige Black Friday tilbud på elektronikk. Mellom 30% og 70% avslag!

Skistart.no:

Skal du ha ski i vinter? Kjøp på Black Friday! Store rabatter kommer...

Skousen:

har store tilbud på Black Friday. Følg med følg med!

Skruvat:

har minst 15% rabatt på alt i nettbutikken.

Slikkepott:

vil ha store rabatter på en rekke produkter!

Tretti.no:

har store avslag på alt! Her finner du masse hvitevarer og elektronikk.

VidaXL:

Her kommer store Black Friday rabatter!

Vita.no:

Black Week! Supre tilbud hele uka!

Whiteaway.no:

Hvitevarer til fantastiske priser hele uken!!

Yves Rocher:

Black Friday og Black Weekend tilbud som er veldig bra! Må sees.

XXL:

Mange kupp på Black Friday.

Åshild:

Store rabatter hele uken! 30% på dyreste varen på fredag + mye mer!
Black Friday 2022
Black Friday er et amerikansk fenomen, som finner sted dagen etter Thanksgiving i USA. Dette er en årlig shopping-dag der stort sett alle butikkene senker prisene på varer og selger dem superbillig. Black Friday hadde sitt første utspring i Norge i 2010 da Norwegian Outlet på Vestby introduserte dette sammen året. Handledagen blir bare større og større for hvert år som går, og det er mange butikker i Norge som har blitt med på handletrenden. Velkommen til Black Friday 2022!

Det nærmer seg snart dagen der alle kundene går amok i butikkene etter gode tilbud. Mange butikker velger å åpne så tidlig som kl. 06:00 denne dagen. Mens utallige kunder velger å spare penger og handle julegaver til en god pris denne dagen, er det mange som velger å boikotte hele fenomenet. Mange mener denne dagen er med på å bidra til et bruk-og-kast-samfunn. Det er delte meninger. Mens noen mener de gjør store kupp, mener andre at butikkene lurer kundene.

De beste tilbudene på Black Friday 2022
De butikkene vi kan spare mest på under Black Friday er de store kjedebutikkene. Blant annet Elkjøp, Power, XXL og G-sport er alle butikker som reklamerer stort før denne dagen kommer. Googler du Black Friday 2022 i søkefeltet, kommer side etter side med butikker som har begynt å telle ned til den store dagen. Mange kjeder kjører også Black Friday hele uken, og andre har Black Friday hele måneden. En del store kjeder frister også med innmelding i kundeklubb for bedre tilbud.

I år faller Black Friday til 27/11. Dette er en perfekt dag til å starte julehandelen – mange gode tilbud uansett hvor du snur nesa! Hvis du er interessert i elektronikk, kan det være lurt å sette seg ned noen dager før selve dagen og sjekke nettet for priser og hvilke tilbud du kan spare mest på. Mange butikker skrur også opp prisene før Black Friday og legger et tilbud på den høye prisen, slik at de ikke taper noe på salget. Så vær OBS!

Black Friday 2022 faller på datoen 27. november
Black Friday har skutt i været i Norge. Så om du er folkesky, så bør du velge å være hjemme og shoppe på nett denne dagen. Dagen blir tross alt kalt for årets største handledag. Det er nok også mer oversiktlig å sitte hjemme og handle over nett denne dagen. Du slipper lange køer, og du trenger egentlig bare å forholde deg til deg selv og ditt. Er du likevel av den typen som liker å handle fysisk i butikk, så stå tidlig opp!

Et annet godt tips å ta med seg, er å sjekke ut nettsider som viser deg de billigste varene og de beste salgene. Andre nettbutikker har såkalte prisvarsler, slik at du vil bli varslet om prisen på varen du ønsker. Prisvarselet gir deg en oversikt over hvor varen er billigst og om varen går opp eller ned i pris. Black Friday trenger ikke bare være mas om du bare forbereder deg litt på forhånd. Da er det lettere å vite hva du skal se etter på selve dagen.

Black Friday 2022 har blitt Black Week for mange
De store kjedene elsker å lokke kundene til seg med gode tilbud. Jo bedre tilbud, desto flere kunder og mer penger i kassa. Derfor kjører mange kjedebutikker også Black Week. Her starter de gode tilbudene allerede på mandag samme uke. Mange av butikkene har her noen varer de kjører på salg hele uken, samt større tilbud som kun gjelder en spesifikk dag, før de til slutt braker løs med et enda større salg på selve Black Friday. Og etter Black Friday, så kommer selvsagt Black Weekend.

Hvis du ikke fikk med deg salget på selve Black Friday, eller uken før, så fortvil ikke. Salget har ikke stoppet. For hva kommer vel ikke etter Black Friday? Jo, Black Weekend og Cyber Monday. Restene som er igjen etter den store dagen, selger butikkene nå til enda lavere priser med målet om å få alt vekk. Det er selvsagt mange gode tilbud du kan få med deg under hele uken. Og det er en del ting som kan være smart å kjøpe på denne dagen.

Dette bør kjøpe på Black Friday 2022
Varer som kan være lurt å kjøpe på Black Friday er yttertøy og sko, både til barn og voksne. Yttertøy er noe vi trenger i dette landet, og yttertøy av god kvalitet er et must. De store sportsforretningene er verdt å ta en tur innom, spesielt om du har barn som vokser ut av både regntøy og kjeledress etter hvert som sesongene går. Her kan du spare masse penger, men du må også være rask og tidlig på plass i butikken.

Elektronikk er også varer du kan gjøre gode kupp på under Black Friday. Butikkene tar vanligvis inn store kvanta av noen forskjellige varer. Dersom du trenger en ny oppvaskmaskin eller TV, er det faktisk verdt å vente med å kjøpe det til Black Friday. Det du bør være obs på her er at kjedene tar inn store kvanta av en vare som vanligvis ikke selges resten av året. Lykke til på Black Friday, vi håper du finner noen bra tilbud!