Om Internettbutikker.com

Her er en presentasjon om oss og vår side.

Etter å ha handlet på nettet i over 15 år savnet vi en guide til norske og utenlandske nettbutikker som både var informativ og har en stort utvalg av de beste nettbutikkene. Det er målet vårt med denne siden.

Vi vurderer alltid nettbutikkene vi lister og vurderer om de er seriøse og vi gjør gjerne en handel. Vi har faktisk handlet på de aller fleste av butikkene vi presenterer her. Vi sorterer nettbutikkene i ulike kategorier. Rangeringen av butikker er subjektiv og det gjøres oppmerksom på at vi kan ha en affiliateavtale med enkelte av butikkene i oversikten.

Vi prøver hele tiden å forbedre oss og vi er takknemlige for tips og rettelser. Du er selv ansvarlig for å lese alle vilkår på butikkene vi har listet og du er ansvarlig for din egen vurdering av butikken og eventuelle kjøp.

Takk for at du bruker Internettbutikker.com!

Følg oss på twitter, facebook og les vår blogg for gode tips!

Hilsen

hilsen fra internettbutikker.com

Vi er forskningsfadder hos Kreftforeningen og støtter de med et beløp hvert eneste år. Vi oppfordrer alle andre bedrifter / nettbutikker om å gjøre det samme!

Det koster minimum 10.000 kroner i året og hvis alle bedrifter i Norge deltar kan det gjøre en enorm forskjell!

Vi er støttebedrift av Norsk Luftambulanse. De driver et meget viktig arbeid over hele Norge og vi oppfordrer igjen alle bedrifter om å gjøre det samme!